Широко прокламираната руска коронавирусна ваксина всъщност е ветеринарно лекарство. Това

...
Широко прокламираната руска коронавирусна ваксина всъщност е ветеринарно лекарство. Това
Коментари Харесай

Руската ваксина срещу коронавируса казва Му

Широко прокламираната съветска коронавирусна ваксина в действителност е ветеринарно лекарство. Това заяви на страницата си във Facebook Александър Кудрявцев - началник на съветска биофармацевтична компания " Протеомарин " и откривател в Института по биохимична физика на Руската академия на науките, предава inforesist.org.

Той напомни, че съставът на " имунизацията ", създадена от Руската федерация, дълго време не е бил оповестен. Сега, когато съответната информация е станала налична, той е отчаян.

Кудрявцев се е надявал, че това е съвременна ваксина, основана на рекомбинантни протеини, неопасна ваксина, основана на аденовирус или още по-внимателна, от тъй наречените " живи " ваксини. Но това, което е показано като изобретение, се оказа " даже не последно потомство, това са ваксини от ветеринарната медицина ".

" Има такива ваксини, пептидни, против заболяването шап, които се инжектират в говеда с милиграм антиген. Е, в случай че почине животното, това не е ужасно, най-важното е да не се популяризира инфекцията. Но никой човек, който има здрав разсъдък, не би си и помислил да приложи това на хората. Оказва се обаче, че е станало ", написа той.

Кудрявцев отбелязва още, че нормалната противогрипна ваксина съдържа 45 mcg антиген (по 15 mcg от всеки), само че тя не се понася обикновено от всички хора. Следователно се вършат такива като " Grippol Plus ", където всеки антиген е 5 mcg, а общото количество единствено 15 mcg. Приоритет на " сигурност " над " успеваемост ".

В същото време съветската ваксина, основана от Vector Center, съдържа до 225 mcg антиген.

" Може би даже до 250, те не пишат точния състав, 75 + -15 mcg от всеки антиген и даже до 700 mcg алуминиев хидроксид, най-опасният адювант, който се отхвърля в целия свят. И те го взеха и го объркаха в препарата ", добави той.

Освен това, показва още Кудрявцев, разработчиците не са показали избрани характерности на своя артикул.

" Те към момента не са показали и кой тип протеин има подобен " притежател ". Ясно и разбираемо е - когато бързаш, нямаш време за пояснение. Но това, че не всичко е обяснено, е доста досадно изключително заради обстоятелството, че наличието на цялата ваксина не бе разкрито ", обобщава той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР