Шейсет и седем годишен българин – шофьор на ТИР с

...
Шейсет и седем годишен българин – шофьор на ТИР с
Коментари Харесай

Наш тираджия смазан на магистралата до Верона

Шейсет и седем годишен българин – водач на ТИР с немска регистрация умря нощес в болничното заведение на град Тренто след зверска злополука през вчерашния ден сутринта на автомагистрала северно от Верона.

Сънародникът ни спял на кушетката в кабината на камиона, който бил каран от неговия сътрудник на промяна. Италианската пътна полиция към момента не е популяризирала публично информация за случая, само че съгласно уеб страницата на излизащия във Верона вестник „ Адидже “ движещият се в южното платно на автомагистралата А22 ТИР с българския водач се бил врязал свиреп в движещото се пред него сходно тежкотоварно возило, благосъстоятелност също на немска компания.

От удара кабината на камиона откъм гърба напряко се сплескала, само че лидерът на промяна съумял да се измъкне с лека травма, след което повикал пътната полиция и избавителни екипи.

Последните разрязали с нужната техника ламарините на кабината и измъкнали от нея към момента дишащият ни съотечественик, за който бил извикан вертолет от болничното заведение в Тренто.

Тежко пострадалият  мъж бил в схващане и незабавно бил настанен в интензивното поделение на авторитетното лечебно заведение. Но за жалост лекарите не съумели да му оказват помощ и по-късно той умрял от жестоката контузия на гръдния панер и от вътрешни кръвоизливи.

Движението по автомагистралата, която води от Верона към границата с Австрия, остава парализирано за повече от час, показва „ Адидже “, като тапите по пътищата в региона понижават едвам в края на деня.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР