Шестото издание на изложението Camping & Caravaning Expo ще се

...
Шестото издание на изложението Camping & Caravaning Expo ще се
Коментари Харесай

Кемпери, каравани, палатки, лодки и много награди на изложението Camping & Caravaning Expo от 12 до 14 май в София

Шестото издание на ревюто Camping & Caravaning Expo ще се организира от 12 до 14 май в София. Рекорден брой - 55 компании от България и Гърция тази година ще покажат на феновете на почивката и интензивностите измежду природата нови модели кемпери, каравани, палатки, коли за туризъм, лодки и принадлежности за водни спортове, къмпинг и туристическо съоръжение, покривни палатки, слънчеви решения и така нататък

За първи път пред аудитория ще бъдат показани три каравани българско произвеждане. А феновете на кемперите ще могат да видят първокласни с гараж, в който влиза автомобил, кемпери за офроуд, интегрирани и полуинтегрирани, както и кемперванове на водещи европейски производители. Кемпери чартърен.

В специфичната тревна зона ще могат да се видят разнородни модели палатки, спални чували, къмпинг мебели и съоръжение за отмора под звездите. Модерните покривни палатки, монтиращи се върху коли също ще бъдат показани на събитието, включително и създадени в България. Соларни съоръжения, лодки и принадлежности за водни спортове, уреди за оцеляване, аксесоари и туристическа литература допълват изобилието, до което посетителите на ревюто могат да се допрян.

Както и минали години, всеки клиент ще има опция да взе участие в лотария с доста награди, след които уикенди с кемпер, почивки в каравана на морето, Къмпинг пътеводители и десетки предметни награди, предоставени от изложителите.

Camping & Caravaning Expo ще се организира от петък до неделя на паркинга пред огромен хипермаркет на бул. Цариградско шосе в София, до метростанция Интер Експо Център - Цариградско шосе.

*Източник: Camping & Caravaning Expo 2023
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР