Шестимата независими депутати, напуснали групата на Има такъв народ започват

...
Шестимата независими депутати, напуснали групата на Има такъв народ започват
Коментари Харесай

Независимите депутати преди срещата с ПП: Очакваме ясна законодателна програма

Шестимата самостоятелни депутати, напуснали групата на " ИТН " стартират договаряния с " Продължаваме промяната " за сформиране на кабинет.

" Очакваме да чуем вашите оферти и тези на Българска социалистическа партия и " Демократична България ". Това, което ни интересува, с цел да получи държавното управление поддръжка, е ясно изразена законодателна стратегия и ясно изразена стратегия на държавното управление за дейности в избран период ", съобщи Иво Атанасов, представен от Българска национална телевизия.

" Искаме да чуем с интерес вашите хрумвания за програмата, за това каква, съгласно вас, е главната задача на кабинета. Надяваме се на градивен разговор ", сподели номинираният за министър председател Асен Василев.

На 13 юни Иво Атанасов, Николай Радулов, Светлин Стоянов, инж. Георги Георгиев и Деян Петков напуснаха " ИТН " отпред със спортния министър в оставка Радостин Василев. Няколко дни по-късно групата напусна и Кирил Симеонов.

И през днешния ден не престават договарянията за сформиране на държавно управление с министър председател Асен Василев. Вчера в диалозите участваха Българска социалистическа партия и " Демократична България ", като и двете партии оповестиха, че са подготвени да вземат участие в ново държавно управление, откакто бъде призната съответна стратегия с ясни периоди и нов метод на взимане на решения. Разговорите ще продължат и в идващите дни, само че няма да бъдат обществени.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР