Шест помлени коли и шестима ранени души. Това е печалната

...
Шест помлени коли и шестима ранени души. Това е печалната
Коментари Харесай

Извънредно! Кървав ад край Пловдив – 6 помлени коли с много ранени

Шест помлени коли и шестима ранени души. Това е печалната равносметка от серия произшествия, станали край Пловдив в днешния ден.
„ Временно се лимитира придвижването по източния обходен път на Пловдив, поради две поредни произшествия “, оповестиха от полицията.
Инцидентите са станали преди разклона за Рогош. Към 12.30 часа е получен сигнал за верижна злополука с три автомобила, без потърпевши, предава Блиц.
Минути по-късно настъпило и второто произшествие – при изпреварване на формираната колона, лидер навлязъл с автомобила си в насрещното придвижване и се блъснал в друга кола. Последвал конфликт и с трети автомобил наоколо.
Шестима души са откарани за медицински прегледи, по предварителни данни няма тежко потърпевши.
И в двата случая алкохолните проби на водачите са негативни. До приключването на работата на полицейските чиновници, придвижването в сектора краткотрайно е прекратено. Трафикът от Автомагистрала „ Тракия “ към Пловдив минава през Войводиново.
В противоположната посока различните направления са също през Войводиново или през Чешнегирово.
„ Временно е лимитирано придвижването и в двете направления на ул. „ Рогошко шосе “ в региона на източен излаз за Автомагистрала „ Тракия “, заради ПТП.
Обходен маршрут: от Автомагистрала „ Тракия “ в посока град Пловдив през село Войводиново. Обходен маршрут в посока Автомагистрала „ Тракия “ през пътен възел „ Скобелева майка “, прецизираха от Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) и разясниха, че трафикът се контролира от „ Пътна полиция “.
По-рано през днешния ден имаше друга злополука на автомагистрала „ Тракия “, която провокира километрични тапи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР