Шест месеца след връчването на наградите на руски музикален канал

...
Шест месеца след връчването на наградите на руски музикален канал
Коментари Харесай

Заради Филип Киркоров глобиха руски тв канал с 1 млн. рубли

Шест месеца след връчването на премиите на съветски музикален канал и месец след оповестената санкция за канала районният съд в Москва, наложил глобата, публикува претекстовете на решението си. Muz-TV е глобена с 1 милион рубли (около 12 хиляди евро) „ заради насърчаване на нетрадиционни полови връзки сред малолетни “, заяви „ Новая газета “.

Протоколът за нарушаване на телевизионния канал е формиран поради излъчването на връчването на премиите на Muz-TV, което се е провело на 4 юни в Спортната палата " Мегаспорт ". Експертизата на шоуто е осъществена от Центъра за специфични проучвания и експертизи.

В постановлението за налагането на санкцията се показва, че в излъченато шоу е показана " информация, пропагандираща нетрадиционни полови връзки ". Сред посочените от съда образци, е идването на събитието на артиста Филип Киркоров с бяла лимузина дружно с блогъра Давид Манукян, облечени надлежно в бял и черен смокинг.

Съдът отбелязва също, че „ Киркоров е споделил в ефир, че любовта е красива, тя няма граници, настроения, пол, всичко е в името на любовта и това е вярно — т.е. имплицитно е посочил възможността за еднополови връзки при съществуването на висока степен на прочувствено позитивно отношение. "

Експерти също по този начин са посочили, че на премиите е имало посетители, „ чиито облекла и държание не са съответствали на културните обичаи в Русия за облика на мъж с обичайната полова ориентировка “. В постановлението  се загатва по-специално блогъра Алексей Жидковски, който пристигнал на премиите „ в костюм, зелена жилетка, черно сако и розови панталони), с дълга коса и грим “.

От Роскомнадзор оповестиха и че телевизионният канал не е сложил знак " 18+ ", а наградите Muz-TV са били излъчени  през деня.

Церемонията по връчването на премиите на Muz-TV се организира постоянно от 2003 г.  и притегля десетки хиляди фенове с присъединяване на номинирани актьори и гост-звезди. Сред последните има и специфични посетители от международна класа като Кристина Агилера, Кейти Пери, Дженифър Лопес, Шарън Стоун, 30 Seconds To Mars, Tokio Hotel, Sum 41 и други.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР