Шест месеца най-много ще продължи управлението на Риши Сунак начело

...
Шест месеца най-много ще продължи управлението на Риши Сунак начело
Коментари Харесай

Журналист: Давам най-много 6 месеца управление на Риши Сунак

Шест месеца най-вече ще продължи ръководството на Риши Сунак отпред на Англия, а следващата година ще има предварителни избори.

Това предвижда в ефира на Euronews Bulgaria журналистът Огнян Бойчев.

„ Перспективите са доста песимистични. Съставът на държавното управление отразява дълбокото разделяне в консервативната партия. Кабинетът е формиран от политици, представящи разнообразни фракции на Консервативната партия “, разяснява Бойчев.

Според журналиста изключително поразяващо е назначението на вътрешния министър Суела Брейвърман, която също е от индийски генезис и е политик с доста мощни възгледи срещу имиграцията.

„ Мечтата ѝ е да изпълни един аероплан с незаконни имигранти и да ги прати в Руанда “, уточни Бойчев и добави, че доста икономисти в действителност споделят, че имиграционната политика би трябвало да се облекчи, с цел да се подтиква икономическия напредък.

„ Най-трудното решение на Сунак ще бъде повишението на налозите и стягането на коланите, т.е. орязването на бюджета за опазването на здравето и армията “, акцентира журналистът.

По неговите думи единственият излаз от политическата рецесия във Англия са нови избори, които съгласно неговата прогноза ще бъдат извършени идната година.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР