Шенген би трябвало да ни обединява. И водени от това,

...
Шенген би трябвало да ни обединява. И водени от това,
Коментари Харесай

Ексклузивно от Нинова: Приех предложението на проф. Габровски! Не съм тоталитарен лидер

„ Шенген би трябвало да ни сплотява. И водени от това, ние още преди две седмици предложихме да излезем с обща декларация като институция, макар разликите ни “, разяснява в коридорите на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ В този миг би трябвало да си подадем ръка. Очаква се нещо от нас, дава се оценка от кабинетът на партиите, а от друга самият длъжностен министър председател настройва институциите една против друга. Това не е добре “, добави още водачът на Българска социалистическа партия.

На въпрос, в случай че Политическа партия „ Български напредък “ получи третият мандат, Корнелия Нинова отговори, че ще разяснява, когато всичко се случи.

Тя разкри, че проф. Д-р Николай Габровски е отправил покана към нея за съвещания по отношение на позицията му на претендент за министър председател на държавно управление с мандат на ГЕРБ -СДС. Тя разясни, че е получила позвъняване от него персонално, а не от някой от ГЕРБ. По думите й, ще се отзове Българска социалистическа партия на поканата, която е за утрешния ден в Народното събрание. На срещата още веднъж ще бъде декларирано, че партията няма да поддържа основаването на държавно управление с мандат на ГЕРБ.

„ Не съм тоталитарен водач, който подрежда кой какво да прави “, сподели още Корнелия Нинова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР