Шелби Лин е на 15 години, когато чува за първи

...
Шелби Лин е на 15 години, когато чува за първи
Коментари Харесай

Закараха ме в тъмна стаичка: в какво обвиняват Рамщайн

Шелби Лин е на 15 години, когато чува за първи път песента " Pussy " на Рамщайн и става фенка на групата. Днес тя е на 24 и работи като държавна служителка. 

Пред немската обществено-правна медия ARD Лин споделя по какъв начин си е купила билет за концерта на Рамщайн във Вилнюс на 22 май. В интернет схваща, че преди и след него ще се провеждат голям брой празненства. За да ги посетиш, би трябвало да се свържеш с една жена, която работи с групата. " Мислех, че това ще бъде просто афтърпарти с почитатели на Рамщайн. Хубава музика, всеки си приказва, пие по нещо. Може да се появи и някой член на групата, само че може и да не се появи. "

" Със сигурност съм била дрогирана "

В последна сметка Лин е поканена на празненство още преди да стартира концерта, така наречен pre-party. На него ѝ оферират алкохол. При една от паузите по време на самия концерт Лин е поканена зад сцената. Вкарват я в дребна тъмна стаичка, а на нея незабавно ѝ излиза наяве, че това " сигурно е нещо, обвързвано със секс ", твърди дамата пред ARD. След малко в стаичката влиза вокалистът Тил Линдеман, а Лин му споделя: " Тил, в случай че си тук за секс, това си е твоя работа. Аз не желая да го върша. За мен сексът е нещо доста особено. "  Според разказите ѝ артистът се ядосва, стартира да крещи и я гони от стаята. 

Тя споделя още, че срещата с Тил Линдеман е един от дребното моменти след предварителното празненство, които си спомня. Всичко след него ѝ било " мъгливо ", споделя тя. " Почти 100 % съм сигурна, че съм била под въздействието на опиати. Защото в никакъв случай през живота си не съм се чувствала по този начин. Това беше чувство, което не може да се съпостави с нищо друго ", продължава описа си Лин. 

Секс празненства за Линдеман?

Тя споделя претърпяното в обществените мрежи. Реакцията е мълниеносна. Много дами стартират да се свързват с Лин и да споделят своя опит. " Не можех да разреша това да се случи още веднъж. Вече не ставаше дума за мен ", споделя тя. Малко по малко от ден на ден млади дами повдигат обществено обвинявания против групата. 

Пред немската обществено-правна медия NDR и пред " Зюддойче Цайтунг "  21-годишна жена, поискала анонимност, споделя по какъв начин след едно афтърпарти на концерт на групата се събудила в хотелска стая, а върху нея лежал Линдеман. Той я попитал дали да спре, " а аз даже не знаех с какво желае да спре ". В последна сметка той си тръгнал, а част от екипа му ѝ предложил опиати, които тя отказала. След това поискала да приказва с него, с цел да разбере дали е употребил презерватив. Репортерите на немските медии разполагат с още доста изявления на очевидци, както и с чатове, които потвърждават част от обвиняванията. 

Според следствието над 10 дами описват по какъв начин с тях преди концерти са се свързвали от екипа на групата, най-много посредством Инстаграм. Канели ги на афтъпартита, проведени от Линдеман. Жените са били авансово помолени да се облекат привлекателно, да се приготвят по избран метод. Една от дамите оповестява, че ѝ е било казано ясно, че достъпът до концерта и празненството след него е позволен единствено в случай че е заинтригувана да има полов контакт с Линдеман, както и че 60-годишният артист желал да участват единствено доста млади дами. В някои случаи дамите не са били питани за възрастта им, макар че на празненствата им е бил предлаган безвъзмезден алкохол и опиати.

Ютубърката Кайла Шикс споделя пред NRD за едно от тези празненства, които е посетила. " В тази публикация имаше единствено алкохол и два дивана. На тези дивани седяха осем девойки, подредени едно до друго. Някои от тях в действителност бяха малко замаяни, не изглеждаха по този начин, като че ли знаят къде са. "

Едно от девойките разказало на Шикс: " Той идва тук и си избира фаворитките, с които желае да прави секс. " И допълнило: " Можеш да имаш всичко. Можеш да пиеш, можеш да шмъркаш кокаин, можеш да правиш каквото си поискаш. Била съм на едно от тези афтърпартита, тук ти оферират всичко. "

Рамщайн: Не ни съдете авансово

От Рамщайн отхвърлиха обвиняванията. В обръщението на групата към почитателите се споделя: " Не участвайте в авансово обществено наказание от какъвто и да е тип на тези, които са отправили обвинявания. Те имат право на своето виждане за нещата ", само че показват още: " И ние, групата, също имаме права - а точно, също да не бъдем съдени авансово ".

Междувременно тонът се изостри. Линдеман нае юрист, който ще го пази. На обвиняванията, че вокалистът на " Рамщайн "  е употребявал така наречен " опиати за обезчестяване " и алкохол, с цел да упоява дами и да прави полови дейности с тях, в публично изказване представителите на Линдеман дават отговор: " Тези изказвания са погрешни без изключение. Ще предприемем незабавни правни дейности против лицата за всички изказвания от този темперамент. "

" Не ме е боязън "

Шелби Лин споделя пред ARD, че към този момент е получила документ, с който е призована да спре с активността си. Но тя няма такива планове. " Докарайте ме до банкрут. Не ме интересува. Изправете ме на съд. Не ме е боязън. Имате какво да губите и какво да криете. Аз нямам какво да укривам ", споделя тя. 

Междувременно управляващите в Мюнхен и Берлин не разрешиха на членовете на групата да провеждат афтърпартита след концертите от сегашното им турне. 

***
Вижте и това видео от нашия списък:

Във Финландия и Бог обича хеви метъл

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР