Шефовете на Тотнъм обсъждат бъдещето на временния наставник на тима

...
Шефовете на Тотнъм обсъждат бъдещето на временния наставник на тима
Коментари Харесай

Шефовете на Тотнъм обмислят нова треньорска роката след унижението от Нюкасъл

Шефовете на Тотнъм разискват бъдещето на краткотрайния ментор на отбора Кристиан Стелини, оповестява “Скай Спортс ”. Италианският експерт бе асистент на Антонио Конте при “шпорите ” и водеше отбора по време на отсъствието му, откакто бе опериран. 

Именно това бе и повода от управлението на “шпорите ” да предпочетат да назначат него като краткотраен вид след уволнението на Конте. Резултатите на отбора обаче освен, че не се усъвършенстваха, само че и рецесията в отбора продължава да се задълбочава. Тотнъм има единствено една победа в последните пет дуела в Премиър лийг, а през вчерашния ден претърпя същинско оскърбление, откакто загуби гостуването си на Нюкасъл с 6:1, като лондончани получиха пет попадения в границите на първите 21 минути. 
 Нюкасъл се подигра с Тотнъм с пет гола за 21 минути Нюкасъл се подигра с Тотнъм с пет гола за 21 минути
Именно заради тази причина управлението обмисля да в профил Стелини и да постави на негово място Райън Мейсън. Бившият халф сега извършва функционалността на помощник на италианеца, а в предишното е бил и също краткотрайно отпред на Тотнъм. Отборът приема Манчестър Юнайтед в четвъртък и възможна смяна би могла да се случи точно преди дуела с " алените дяволи ".

Шефовете на “шпорите ” не престават договарянията за нов непрекъснат управител, като за любимец сега е считан Юлиан Нагелсман. В последните часове немският “Билд ” пък добавя информацията, като оповестява, че някогашният ментор на Байерн (Мюнхен) е мощно заинтересован от опцията да застане отпред на лондончани през идната акция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР