Шефовете на Тотнъм Хотспър са споделили на мениджъра Маурисио Почетино,

...
Шефовете на Тотнъм Хотспър са споделили на мениджъра Маурисио Почетино,
Коментари Харесай

Тотнъм залива Почетино с пари за трансфери, за да остане

Шефовете на Тотнъм Хотспър са споделили на мениджъра Маурисио Почетино, че ще може да разполага със сериозен трансферен бюджет през идния летен прозорец. 47-годишният аржентински експерт отхвърли да дискутира своето бъдеще след загубата във финала на Шампионската лига от Ливърпул с 0:2 през миналата събота.

Почетино реализира огромни резултати, водейки Тотнъм в последните 16 месеца, откакто отборът от Северен Лондон не осъществя нито един входящ трансфер през миналия сезон. Въпреки това Тотнъм стигна до финала в Шампионската лига през този сезон, а също по този начин приключи и на четвърто място в акцията си във Висшата лига. Същевременно неналичието на нови футболисти в лондонския отбор продиктува спекулациите за вероятно овакантяване на поста от аржентинския треньор, само че точно с тези си каузи в Тотнъм ще опитат да го задържат за още време.

Лично притежателят на клуба Даниел Леви е решил да даде опция на Почетино да види какви са неговите упоритости, като ще му отпусне повече от 110 млн. паунда за прехвърляния, предава The Mirror.

Тотнъм има предпочитание да закупи полузащитника на Реал Бетис Джовани Ло Селсо, както и асът на Олимпик Лион Танги Ндомбеле. Леви чака Почетино да се впусне в трансферна конкуренция и за нападателя на Селта Виго Макси Лопес, както и за полузащитникът на Фулъм Райън Сесеньон. Именно серията от предстоящи възможни прехвърляния ще направи по този начин, че лятото за финалиста в ШЛ ще бъде много заето.

Още по тематиката:

Аржентинските треньори и витаещите към тях проклятия

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР