Шефката на Агенция “Митници Петя Банкова е била засечена в

...
Шефката на Агенция “Митници Петя Банкова е била засечена в
Коментари Харесай

ФОТОБОМБА: Арестуваната шефка на Митниците хваната с близък на Рашков в 5 звезден хотел

Шефката на Агенция “Митници ” Петя Банкова е била засечена в компанията на Стефан Димитров, който съгласно медийни изявления е доближен на депутата от ПП-ДБ и някогашен вътрешен министър Бойко Рашков. Това излиза наяве от фотоси на двамата, направени в 5 звезден хотел в Правец, които Агенция БЛИЦ за първи път прави обществено притежание.

От фрагментите се вижда по какъв начин шефката на митниците беседва другарски с Димитров на първокласен диван в луксозния комплекс.
Банкова, Стефан Димитров и неговия татко са изправени пред закона по обвиняване в проведена незаконна група за контрабанда, търговия с въздействие и подкупи.
Преди часове в медиите се появиха фрагменти на Стефан Димитров с политиците от Политическа партия Бойко Рашков и Никола Минчев.
По време на днешното правосъдно съвещание в Съдебната палата в София, прокуратурата изиска Банкова и Марин Димитров да останат за непрекъснато в ареста. Ще бъде прекъснато третото произвеждане по случая, това против Стефан Димитров, като повода е здравословното му положение. Той се намира в Пирогов, а заради неговото положение съвещанието стартира с повече от час забавяне.

От обвиняването желаят от съда да приложат нови доказателства против Банкова, в това число информация от специфични разследващи средства. На влизане в залата тя съобщи, че не е взимала пари от никого.
Банкова отхвърля да е обвързвана с търсения за контрабанда Николай Николов по прякор Паскал и твърди, че задържането ѝ е ответен политически удар поради нейни следствия на контрабандни канали.
В същото време проверяващите разполагат с данни, че Стефан Димитров е координирал придвижването на ТИР-вете с контрабандните цигари на “Паскала ” и комуникирал интензивно с шефката на митниците и с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.
Участиниците в интервенцията настояват, че имат голям брой неопровержими доказателства за активността на ОПГ-то, които ще бъдат показани по време на наказателното произвеждане.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР