Шефийлд. За първи път в кариерата си голямата снукър звезда

...
Шефийлд. За първи път в кариерата си голямата снукър звезда
Коментари Харесай

Рони О`Съливан без трофей за първи път от 96-а година

Шефийлд. За първи път в кариерата си огромната снукър звезда Рони О’Съливан не завоюва нито един трофей през сезона. Както е известно, Ракетата беше отстранен на осминафиналите на Световното състезание от Антъни Макгил по трагичен метод с 13:12, без значение че завоюва шест следващи фрейма от 5:10 до 11:10. Така Гения от Чигуел остава с 19 класирания на четвъртфинали в " Крусибъл " и не можа да измести Стивън Хендри по този индикатор.

Това беше и последният му късмет да завоюва трофей за 2020/21, откакто стана първият в историята играч, който губи пет ранкинг финала в границите на една акция. Така за първи път от сезон 1995/96 Рони не взе нито една купа.

На 22 ноември 2020 Рони отстъпи със 7:9 на Джъд Тръмп в борбата за купата на Откритото състезание на Северна Ирландия. На 13 декември пък взе единствено три фрейма против Марк Селби в последния мач от Откритото състезание на Шотландия.

Най-изненадващото му проваляне във край беше от Джордан Браун с 8:9 в Откритото състезание на Уелс на 21 февруари. Само седмица по-късно пък О’Съливан беше победен с 3:10 от Джон Хигинс в Шампионата на играчите.

Последният край с негово присъединяване този сезон беше на 28 март в Шампионата на тура, когато Нийл Робъртсън го победи изрично с 10:4.

Като цяло през сезон 2020/21 Ракетата завоюва 37 мача и загуби 20, като осъществя 46 сенчъри брейка.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР