Шефът на Столичния общински съвет Георги Георгиев написа, че правителството

...
Шефът на Столичния общински съвет Георги Георгиев написа, че правителството
Коментари Харесай

„Промяната“ нанесе огромни щети на всички големи градове в България. Само Настимир може да ви обясни как…

Шефът на Столичния общински съвет Георги Георгиев написа, че държавното управление на „ смяната “ е нанесло вреди на София за над 1,2 милиарда лв.. Такива вреди „ смяната “ нанесе на съвсем всички огромни градове в България. И това беше част от сюжета за преодоляване на локалната власт със „ служебна победа “ на общинските избори, като режеш парите и блокираш значими инфраструктурни планове на общините. И след това идваш да ги „ спасяваш “ от неприятните кметове. Това декларира на страницата си във Facebook журналистът Стефан Ташев, разяснявайки „ наследството “ от ръководството на внедрените във властта ученици на Харвард.

Ето какво разяснява още той:

Това бе едната страна на монетата. Другата част от сюжета „ служебна победа “ бе издадена от титана на мисълта Настимир Ананиев в Смолян през юни т.г. „ На съдружен съвет следва да бъде разисквано предлагането за уедряване на общините….. окрупняването на общините и мандатността на кметове и общински съветници е за повишение на административния капацитет…. Трябва да се търси вид, при който да има обединение на общини за възстановяване стандарта на живот на популацията и с друга цел. да вървим към децентрализация “, разгласи на 5 юни Настимир.

За благополучие съдружният им съвет и държавното управление им отидоха на кино. И популярност богу. Иначе те щяха да не престават да тероризират. общините, с цел да завоюват „ служебна победа “. А в действителност наказаха жителите им. Това е „ смяната “. П.С. Само Настимир може да ви изясни по какъв начин като сливаш няколко неща ги децентрализираш…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР