Шефът на СОС: 200 полицаи повече ще контролират движението в

...
Шефът на СОС: 200 полицаи повече ще контролират движението в
Коментари Харесай

Шефът на СОС: 200 полицаи повече ще контролират движението в София


Шефът на СОС: 200 служители на реда повече ще управляват придвижването в София. Министър Демерджиев ни увери, че след месеци работа и подготовка поема уговорката от 9 юни 200 служители на реда повече да управляват придвижването в София. Това са 50 патрула. Това заяви ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев след изключително съвещание.

„ Ние желаеме да дадем целия запас на българските общини, на Министерство на вътрешните работи – те да глобяват, те да постановат глобите, тъй че да влагаме средствата от тях в пътна сигурност “, добави той. От думите му стана ясно, че е належащо закупуването и слагането на камери за скорост.

„ Ресурсите на Министерство на вътрешните работи са лимитирани. Процедурите са мудни. Поради тази причина предлагаме хилядите камери в цялата страна и 600-те в София да бъдат предоставени със законодателна смяна на Министерство на вътрешните работи “, уточни той.

Имаме близо 11 милиона лв. неплатени отговорности, които се поемат от Министерство на вътрешните работи. Съвсем ясно е, че „ Метрополитенът “ би трябвало да си изплати тези отговорности. Това заяви Иван Демерджиев след изключително съвещание на Столичния общински съвет. Той разгласи, че от 9 юни 200 служители на реда повече ще стартират да патрулират в София.



Очаквайте детайлности!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР