Шефът на скаутите на румънския ЧФР Клуж - Мариус Билашко

...
Шефът на скаутите на румънския ЧФР Клуж - Мариус Билашко
Коментари Харесай

ЧФР Клуж топи феновете на ЦСКА-София

Шефът на скаутите на румънския ЧФР Клуж - Мариус Билашко се оплака, че последователите на ЦСКА-София на трибуните на стадион " Васил Левски " не са спазвали предписаните ограничения против разпространяването на ковид, съобщи Българска телеграфна агенция. Румънският отбор спечели  с 2:0 срещата от първия кръг в група " А " на Лига Европа.

Билашко счита, че по този метод е било застрашено здравето на формалните лица от делегацията на румънския първенец.
Според него почитателите на " алените " не са били на нужната обществена отдалеченост и не са слагали вярно защитните маските на лицата си.

" Всички го видяха. Не се спазваше никаква отдалеченост, а ние трябваше да минаваме през публиката. В понеделник или вторник ще си създадем нови проби. Ясно е, че всички желаеме последователите на трибуните, само че най-важно е здравето. Трябва да бъдем доста деликатни и търпеливи, до момента в който нещата не се възстановяват ", разяснява Билашко.

" Газета Спортурилор " също разяснява обстановката с неспазените протоколи против Covid-19, като в серия от фотоси сподели, че почитателите на ЦСКА-София стоят компактно един до различен, огромна част от тях са поставили погрешно защитни маски, които не покриват устата и носа, а има и хора без никакви маски.

" Феновете започнаха да се събират на трибуните повече от час преди началото на мача. Те не се съобразиха със особено маркираните места, които трябваше да останат свободни за спазването на обществена отдалеченост. Не всички носеха защитни маски, а вярно поставените от тях бяха огромна необичайност ", написа изданието, като показва, че в предходните 24 часа случаите със инфектирани с ковид в България са били 1472.

фото БГНЕС
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР