Шефът на отдел “Убийства е в ступор, когато вижда на

...
Шефът на отдел “Убийства е в ступор, когато вижда на
Коментари Харесай

Калин ли е предателят на Борис в Братя

Шефът на отдел “Убийства ” е в ступор, когато вижда на записите от охранителните камери, че тъкмо контрольор Йосифов е индивидът, имал директен достъп до движимостите на Борис Донков, малко преди той да изчезне. Черкезов деликатно следи шокираната реакция на Калин, когато самият той преглежда записа. Дали най-хубавият другар на Борис е взел участие в неговото вероятно нападение и какво ще предприеме началникът му по отношение на възходящите съмнения?

Драго се усеща притиснат до стената по време на вечерята с новата другарка на Лора. Бизнесменът с смут посреща Юлия и усеща клопката, в който е подложен. Той не може да реши, дали някогашната му държанка ще стигне до прекаленост на срещата. Как ще се развият събитията за Драго, какви са проектите на рисковата наследница на Опланчик и ще има ли изненадващи последици от тях?

Изпратен от майка си в ресторанта, да вземе фактури за празненството, което приготвят, Симо надушва лъжливите схеми на шефа Михов. Дали Ива ще одобри насериозно предизвестието му, че в заведението се перат пари и би трябвало незабавно да сменят местоположението за тържеството или ще избра да си затвори очите за нередностите, с цел да не провали и идващото си събитие?

Измъчвана от непреодолимо възприятие за виновност, Снежа моли Калин за прям диалог. Отчаяната майка търси отговори на въпросите, които я преследват. Тя желае да разбере истината – дали единият й наследник има присъединяване в мистериозното изгубване на другия. Каква ще е реакцията на инспектора, виждайки майката на Борис толкоз срината, ще има ли доблестта да й подаде ръка, или ще я осъди за нейните неточности?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР