Шефът на кабинета на Борисов 3 Румяна Бъчваров заяви в

...
Шефът на кабинета на Борисов 3 Румяна Бъчваров заяви в
Коментари Харесай

Бъчварова утеши пострадалите от потопа: Имаме проект за речните корита, но нямаме пари

Шефът на кабинета на „ Борисов 3 ” Румяна Бъчваров съобщи в предаването „ Тази неделя ”, че държавното управление ще се погрижи да няма повече наводнени домове от пороите.
Тя увери, че сега се работи върху план за разчистване на речните корита. „ Търсим пари за него ", изясни тя, с което не даде вяра на хората, че няма да пострадат от наводненията.

От ведомството за бедствията и повредата ни желаеха 500 млн. лева, а техният бюджет е 70 млн. лева Няма по какъв начин да получат тези пари, безапелационна е тя.

Докато Бъчварова обясняваше за плана за речните корита, потърпевши от дъждовете хора разказваха пред кореспонденти, че страната нищо не прави да се предотвратят нови бедствия. Доказателство за това е, че и различен път са усещали силата на водната буря. Десетки образци в поддръжка на техните думи могат да се дадат доста. Всички помним наводненията в Аспарухово, Мизия, Бургас... Днес тези обитаеми места още веднъж са застрашени от потоп.

Бъчварова разяснява и вота на съмнение на Българска социалистическа партия: Мотивите на Българска социалистическа партия бяха общ брой от медийни изявления. Една по-активна и състоятелна съпротива оказва помощ на ръководството и на страната, само че това, което виждаме, е липса на политическа същност”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР