Шефът на Демократична България Христо Иванов тича след Бойко Борисов

...
Шефът на Демократична България Христо Иванов тича след Бойко Борисов
Коментари Харесай

Напрежение при Хр. Иванов. Костов превзема листите

Шефът на „ Демократична България ” Христо Иванов тича след Бойко Борисов и Корнелия Нинова. Иванов ще оглави листата на градската десница и в Пловдив, с цел да влезе в преден конфликт с водачите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия. С тях щурмовакът ще се бори и в 25 МИР в София.

Междувременно стана ясно, че в листите на „ Демократична България ” тлее напрежение, тъй като хората на Иван Костов от ДСБ с водач ген. Атанас Атанасов, се превземи челните позиции в описите. За дясната ръка на Христо Иванов – Иво Мирчев, е оставена първата позиция в Бургас.

Атанасов ще е лидер в София, заяви „ Флагман “. Във Велико Търново листата евентуално ще поведе юрист Калоян Янков, общински консултант от Демократична България в града. За Плевен любимец остава Найден Зеленогорски, който е външен за обединението. Той бе дясна ръка на Меглена Кунева в ДБГ.

Атанасов неотдавна обществено призна, че диалозите за листите са сложни. Очаква се той да води и във Варна. ДСБ ще получи още водаческо място и в Сливен, където от години разпознаваемо лице е Димитър Сяров – някогашен регионален шеф от времето на Реформаторския блок. Конституционалистът  Атанас Славов от квотата на „ Да, България “ щял да е №1 в Стара Загора. Общинският консултант от ДСБ в Кърджали Радослав Милев ще лидер там. Катя Панева се чака да е отпред на листата в Хасково, а Людмила Илиева – в Габрово. Те също са от партията на Иван Костов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР