Шеф Силвена Роу съобщи, че е станала баба. Щастливата новина

...
Шеф Силвена Роу съобщи, че е станала баба. Щастливата новина
Коментари Харесай

Силвена Роу стана баба

Шеф Силвена Роу заяви, че е станала баба. Щастливата вест кулинарката разкри на старта на финалната конкуренция в МасътрШеф. Внучката й Иззела се е появила на 11 август и е лъвица също като известната си баба. Силвена към момента не е виждала онлайн момиченцето, което живее с родителите си във Англия, но пък непрекъснато получава фотоси и видеа от своя наследник, разкри още тя в ефира на bTV.  И макар че последните месеци шармантната кулинарка прекарва в Дубай, тя знае доста неща за внучката си. „ Тя има очите на баба си и нейния вкус ”, с горделивост споделя шеф Роу.

Силвена не пропусна да изрази задоволството си и от това, че изключително през последните месеци хората по целия свят и схваща се българите, са насочили своето внимание към здравословното хранене и приготвянето на здравословна домашна храна, която и ще бъде представяна в идващите месеци в „ МастърШеф “. Шоуто се завръща, за да възбуди и да удовлетвори пристрастеността към готвенето. " Това е предаването на вкусното и здравословно готвене, съпроводено с страсти и майтапи ", сподели още кулинарката и обеща още доста забавни предписания всяка неделя от 20.00 часа.

Шеф Роу показа със феновете и своите почитатели и няколко съвета за това по какъв начин да се хранят здравословно в идващите месеци, по какъв начин да се ускори имунната система и да се оправят хората с вирусите.

" Храня се със суперхрани, тъй като около ковид желая да засиля имунната си система. Най-важно е да се заобикалят необработените храни и да се ядат чисти храни. Месото не е неприятна храна, само че дано да е чисто, без антибиотици и хормони. Трябва да избегнем захарта и белите артикули – бяло брашно, бял самун, паста ", съобщи Силвена.

Според нея тези храни ни вършат уязвими, защото се трансформират в захар, която понижава цената и функционалността на имунната система. По думите ѝ в България тази есен можем да наблегнем на храни, които съдържат потребни бактерии като кисело зеле и туршии.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР