Шеф Манчев е пощръклял от любов по актуалната си приятелка

...
Шеф Манчев е пощръклял от любов по актуалната си приятелка
Коментари Харесай

Децата на шеф Манчев скочиха! Тежки думи към бащата

Шеф Манчев е пощръклял от обич по настоящата си другарка Ива Бека

В медиите се завъртя  и слухът, че Дон Жуан в престилка и бизнесдамата ще станат публично семейство напълно скоро.
-->
Водещият на две кулинарни излъчвания „ Черешката “ и „ Кошмари в кухнята “ има три деца от две връзки. Виктория и Христо са от брака с първата му брачна половинка, а най-малкия му наследник Алекс от мимолетната му забежка с варненката Цветомила.

Двамата с Бека се срещнали около децата си, които били съученици. Елина и Христо станали гаджета, само че не запазили връзката си дълго, до момента в който сред родителите им тя пламнала и не изгаснала.

Та въпросната Елина, която е студентка, началник Иван Манчев набутал в предаването на Гала „ Та кафе “, като кореспондентка.

Интересното е, че красивото момиче става част от екипа на „ На кафе “ малко преди лятната почивка, когато не взимат нови хора от продукцията. Това още един път удостоверява клюката,че пръст в това назначение има началник Иван Манчев.

„ Значи по този начин, уреждаш непознатите деца, а за нас не намерения ли. Забрави ни! “, избухнали децата на готвача от първата му брачна половинка.

Само, че не ги е не запомнил. Защото майстора на тиганите остави на всяка от дамите си по апартамент. А на някогашната брачна половинка един от заведенията за хранене си и не стопира да се грижи за наследниците си, написа Клюки.бг..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР