Шави започна кариерата си като мениджър на с победа в

...
Шави започна кариерата си като мениджър на с победа в
Коментари Харесай

Първи сериозен тест за Шави: Ще оцелее ли Барселона в Шампионска лига?

Шави стартира кариерата си като управител на с победа в дербито на Каталуния против Еспаньол, само че в този момент испанецът би трябвало да премине първия си сериозен тест след завръщането си на " Камп Ноу ". Във вторник вечер " блаугранас " посрещат португалския Бенфика в мач, който може да се окаже преломен за изхода от груповата фаза на .

С уволнението на Роналд Куман и идването на Шави на " Камп Ноу " се завърна настроението и позитивната настройка както измежду играчите, по този начин и измежду почитателите на тима. В дебюта си отпред на Барселона Шави имаше и огромна доза шанс, откакто реализира минимална победа, пристигнала след гол от противоречиво отсъдена дузпа. Освен това каталунците едвам опазиха вратата си суха, откакто на два пъти топката попадаше в гредата.
Барселона: Набезите на диви свине стават все по-сериозен проблем (ВИДЕО)
Барселона работи интензивно да се оправи с казуса със скитащите из града диви свине, чийто брой се усилва, заяви Би Би Си. Барсел...

Въпреки това през първото полувреме на мача с Еспаньол футболистите на Шави демонстрираха това, което липсваше на тима в последните мачове - хъс за победа. Играчите демонстрираха предпочитание да нападат и да търсят попадения, въпреки и да им липсваше успеваемост в завършващия удар. Сега Барселона ще би трябвало да бъде надалеч по-категоричен в нападателен проект, в случай че желае да пречупи идващия си противник - Бенфика.



Барселона и Бенфика са директни съперници за втората позиция в група Е на Шампионска лига, където Байерн Мюнхен е неосъществим водач с четири победи от четири мача и 12 точки. Каталунците са втори с 6 точки в актива си, до момента в който Бенфика заема третото място с 4 пункта. Разликата сред двата тима е единствено две точки и португалският отбор се нуждае от победа в директния конфликт на " Камп Ноу ", с цел да изпревари каталунците мач преди края.
Какви са упованията за Барселона - Бенфика съгласно efbet?  Шави " скача в багра " с Барселона с значимо дерби в Ла Лига - ще има ли изненада?
Дойде краят на паузата за мачовете на националните тимове, а с което още веднъж ще се възобновят борбите в европейския клубен ф...

Барселона никога не може да си разреши да губи срещата, защото в последния кръг се изправя против Байерн Мюнхен на " Алианц Арена " и там ще бъде извънредно мъчно да се вземе даже и точка. Бенфика пък ще играе с новобранеца в групата Динамо Киев и надали ще изпусне " златния " си късмет да се класира за елиминациите на шампионата. За днешния дуел сред Барселона и Бенфика дава 1.66 коефициент за победа на каталунците, 4.55 за еднакъв резултат и 5.25 за победа на португалския отбор.

След четири изиграни мача в Шампионска лига отборът на Барселона е отбелязал единствено два гола - при двата минимални триумфа над Динамо Киев. В същото време каталунците са инкасирали шест попадения, като три от тях пристигнаха таман против Бенфика при тежката загуба с 3:0 в Португалия в края на септември. Бенфика пък е вкарал пет гола и е позволил девет, като и деветте попадения пристигнаха при двете загуби от Байерн Мюнхен. дава 1.65 коефициент за над 2,5 гола в мача, до момента в който противоположният залог - под 2,5 гола - е котиран на 2.40.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР