Шърли Хичингс, по-известна като „обитателката на най-страшната къща в Англия”,

...
Шърли Хичингс, по-известна като „обитателката на най-страшната къща в Англия”,
Коментари Харесай

Обитателката на "най-страшната къща": Полтъргайст тормозеше мен и семейството ми

Шърли Хичингс, по-известна като „ обитателката на най-страшната къща в Англия”, за първи път описа по какъв начин в продължение на 7 години е била преследвана от полтъргайст, който тя и околните й нарекли Доналд. Интервюто с Хичингс бе оповестено от The Sun.

Къщата, която Шърли е обитавала като дребна, се намира в Южен Лондон.

Жената споделя, че се е сблъскала с полтъргайста, когато е била на 15 години. Един ден тя намерила в спалнята си богато декориран сребърен ключ, който не пасвал на нито една от ключалките в къщата и който всички членове на фамилията й виждали за първи път.


Тийнейджърката Шърли

Известно време по-късно всички се събудили от мощен тътнеж, който като че ли идвал от стените и тавана. Това било и началото на запознанството на Шърли с полтъргайста.

По думите на англичанката, Доналд бил най-активен в интервала 1956-1968 г. Тогава в къщата летяли всевъзможни предмети, чувало се тайнствено почукване и без причина лумвал огън.


Майката на Шърли пред въпросната къща

Шърли прибавя, че полтъргайстът събарял часовника от рафта, местел чехли из стаята и вдигал столове във въздуха. В един миг Доналд й станал като скучен брат. По думите й, един път околните й залели със светена вода, с цел да я защитят от „ Дявола”, само че още повече ядосало Доналд и той скъсал пердетата.

Ситуацията в дома на Шърли привлякла вниманието на полицията и на локалните управляващи. Вестниците почнали да пишат за Доналд, а изявленията попаднали в полезрението на известния ловджия на духове Харолд Чибет.

След като изследвал деликатно къщата, той споделил на фамилията, че съгласно него Доналд е разтревожен дух, който преследва избран човек и предизвиква физически разстройства.


Предполага се, че призракът е написал „ Шърли, пристигам “ по стените на къщата

Хичингс споделя още, че полтъргайстът плашел всичките й гаджетата. А когато през 1965 година тя се омъжила и се преместила в Западен Съсекс, призракът я последвал.

Доналд „ смълчан “ чак през 1968 година Въпреки това няма доказателства, че полтъргейстът в действителност е съществувал.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР