Шарената група на Селена Гомес, Стив Мартин и Мартин Шорт

...
Шарената група на Селена Гомес, Стив Мартин и Мартин Шорт
Коментари Харесай

„Only Murders In The Building” се завръща за втори сезон

Шарената група на Селена Гомес, Стив Мартин и Мартин Шорт взеха решение да удължат престоя си в емблематичната постройка Аркония и сигурно ще ви накарат да се усмихнете със свежия си комизъм.

Любимото на мнозина трио детективи от разнообразни генерации се завръща това лято. От Hulu публично оповестиха, че вторият сезон на „ Only Murders in the Building “ ще бъде излъчен на 28 юни. Предстои ни да се потопим в неподправената мистериозната конюнктура на Ню Йорк и още един път да се убедим, че желанието едно ликвидиране да бъде разплетено може да изглади разликите сред другите генерации.

Елементите на престъпен сюжет, ловко комбинирани с нишките на комедията и синхрона сред основните артисти в първия сезон откри директен към сърцата на мнозина (и накара най-малко половината от тях да желаят да позволяват мистерии паралелно с Чарлз, Мейбъл и Оливър). Сериалът споделя истории, в които присъстват типичните за всеки престъпен филм напрежение и загадки за разрешаване, като любопитното е, че тук персонажите са изцяло действителни и можем да ги проверим при всеки ентусиазъм на ученолюбивост в интернет търсачката.

Новото във втория сезон е, ще забележим Кара Делевин, която ще се превъплъти в облика на Алис - " изискан човек от света на изкуството, който се забърква в мистерията ", пишат от изданието “Deadline ”. В свое изявление супермоделът споделя, че тази роля е най-различна от всички до момента, само че опитът с Мартин Шорт и Стив Мартин е бил незаместим.



Междувременно Андреа Мартин и Зоуи Колети също ще бъдат част от актьорския състав. Майкъл Рапапорт пък ще взе участие в следствието на убийството на Бъни. От сериала издават, че водещата на тазгодишните „ Оскари “ Ейми Шумър ще гостува този сезон, като ще играе самата себе си.

Очарователният актьорски състав и вълнуващият сюжет са точните съставки, които сигурно ще ни притеглят към екрана. Истината е, че всеки един от героите има с какво да ни допадне, въпреки на пръв взор тримата да нямат нищо общо между тях. 

Едно е несъмнено - скуката обезпечено ще направи две крачки обратно при типа на този комедиен сериал. В негова изгода са съзвездието от артисти и глътката пресен въздух от комизъм, която се прокрадва на пръсти в този род.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР