Шарен ден очаква зодиите. Две от тях трябва да се

...
Шарен ден очаква зодиите. Две от тях трябва да се
Коментари Харесай

Една зодия да започне диета, друга – да се откаже от лъжите

Шарен ден чака зодиите. Две от тях би трябвало да се преболят с апетита си, като строгата диета е наложителна за една от тях.

Въздушен знак би трябвало да понижи упованията си към хората, тъй като може да получи удар под кръста, а воден - да се пази от изневери.
-->
Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 7 октомври 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”.

ОВЕН - Неочаквани срещи и диалози могат да повлияят върху вашата интензивност. Заемете се първо с тези неща, които не търпят отсрочване! Ако имате възприятие за тежест или болки в стомаха, започнете диета!

ТЕЛЕЦ - Тъмни облаци като че ли са надвиснали над вас. Вашето избавление е в молитвите и въздържанието. Склонни сте към случки, а в този ден половата сила може да ви разстрои здравето. Избягвайте разногласията и се борете с апетита си! Нека има повече плодове в менюто ви.

БЛИЗНАЦИ - Добре е да намалите упованията си по отношение на близките. Обърнете внимание на личните си мисли, изяснете си желанията! Възможно е да получите непристойно предложение или удар под кръста. Запазете успокоение! Опасно е да се поддавате на яд и алчност.

РАК - Енергийният ви капацитет доближава високи равнища. Това обаче не е задоволително, с цел да постигнете задачите си. Ако край вас има дразнители, които ви губят времето и нервите, постарайте се тактично да ги разкарате! Мъжете да не се заглеждат в непознати дами, с цел да не пострадат!

ЛЪВ - Въоръжете се с самообладание и не се кланяйте на идоли! Не вървете след никого, вървете единствено след себе си. Това са думи на Буда. Не разчитайте на помощ от никого! Вслушайте се във вътрешния си глас! С всички трудности ще се справите, в случай че се оставите да ви води интуицията.

ДЕВА - Бъдете съсредоточени в дейностите си! Внимавайте, в случай че се постанова да водите договаряния, тъй като след това може да се окаже, че изискванията са неизгодни за вас! Стремете се към заслужено систематизиране на отговорностите и облагите!

ВЕЗНИ - Добре да извършите някои значими връзки за бъдещето, да се срещнете с възможни работодатели и сътрудници, да сключите нови покупко-продажби, само че е желателно това да стане сутринта. След това ще сте много разсеяни и прочувствено нестабилни. Вечерта разпускайте с другари!

СКОРПИОН - Това е ден, в който ще сте неуверени и мъчно ще вземате решения. Не се захващайте с значими каузи! Не е време за неистини или полуистини. Марк Твен е споделил: „ Когато се колебаеш, кажи истината! “. Кажете я и ще се чувствате по-добре! Възможни са любовни разочарования.

СТРЕЛЕЦ - Ако ви предстоят значими договаряния, е по-добре да ги отложите, тъй като или ще ви слагат неприемливи условия, или сами ще изисквате повече, в сравнение с другият може да ви даде. В този ден може да ви изненадат с любовно пояснение или с предложение. Обмислете го деликатно!

КОЗИРОГ - Каквото и да ви сервира ориста в този ден, не губете вяра! Вярвайте на интуицията си! Тя е шепот на духа, както споделя лечителят Петър Димков. Може би ще осъзнаете, че заболяванията са разследване от вашите мисли и дейности. Ако потърсите помощ, ще намерите лек.

ВОДОЛЕЙ - Всяко излишество е недостатък. Това са думи на Сенека. В този ден внимавайте, би трябвало да се борите със своя вкус и най-много със устрема за бързо замогване! Ако през днешния ден постъпите непочтено или обидите някого, доста ще съжалявате, тъй като ориста тъпкано ще ви го върне.

РИБИ - Насочете се към това, което желаете да постигнете и не се разсейвайте! Може да се наложи да потърсите различни решения. Нестандартният метод ще ви издигне и в очите на обичания. Не бягайте от прегръдките му (й)!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР