Шарън Стоун отново заговори са тежкото си детство, което преминало

...
Шарън Стоун отново заговори са тежкото си детство, което преминало
Коментари Харесай

Шарън Стоун с разтърсваща изповед. Как я малтретирали вкъщи

Шарън Стоун още веднъж заприказва са тежкото си детство, което минало в селските региони на Пенсилвания, пред списание " Rake ". Тя е била бита с колан от татко си и полово насилвана от дядо си - за това споделя в бестселъра си " Красотата да живееш два пъти ". Звездата от " Първичен инстинкт " е била помолена да мълчи за ужасиите и издевателството, в които живеела и да бъде " положително малко момиче ". Сега, през призмата на годините, си дава сметка какъв брой нездравословно е било това. За тези мъчителни мемоари, тя се подсетила в Zoom диалог с екипа на списанието, който провела от вкъщи си в Бевърли Хилс, някогашната къща на Монтгомъри Клифт.

От нея се очаквало да бъде съвършена и да не се оплаква, да бъде тази, която прави всичко, тъкмо както би трябвало, от самото начало, споделя Стоун.

В книгата си написа, че като дете е била полово насилвана от дядо си - бащата на майка Кларънс Лоусън. Сестра й Кели също била изнасилвана от него. Двете девойки били заключвани от баба си, брачната половинка на Кларънс, когато отсядали при тях. Баба им също била насилвана от брачната половинка си.

Дядото на Стоун умира, когато тя е на 14 години. За да се увери, че той в действителност е мъртъв, го натиснала с пръст, до момента в който лежал в ковчега. " В оня миг изпитах задоволство, че всичко към този момент е свършило ", признава актрисата с най-високо IQ в Холивуд -148.

" Всички тези проби за просветеност, накараха татко ми да счита, че би трябвало да бъда проектант. За него да направя нещо, поради външността си, беше ужасяващо ", споделя тя, написа " Дир ".

Тя почнала да работи като модел в организация " Форд ", където я посъветвали да отслабне, да смъкна " селските си килограми ". Тогава е видяна за кино лентата на Уди Алън " Stardust Memories " и актьорската й кариера потръгва.

В записките си Шарън описа и за паметната сцена с разпита в " Първичен инстинкт ". Тя твърди, че не е знаела, че слабините й са били на показ, тъй като режисьорите я уверили, че нищо няма да се види. " Казаха ми: " Не се вижда нищо - махни си бельото си, тъй като бялото отразява светлината, тъй че прозира ". Когато изгледала сцената, актрисата шамаросала Пол Верховен, след което незабавно се обадила на юриста си. В последна сметка сцената остава във кино лентата, тъй като Стоун преценя, че тя подхождала на героинята й.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР