Шансовете на Има такъв народ да попадне в следващия парламент

...
Шансовете на Има такъв народ да попадне в следващия парламент
Коментари Харесай

Ас на ИТН проговори. Коалиция на отвратените

Шансовете на „ ИТН ” да попадне в идващия парламент са доста положителни.Това сподели в изявление за NOVA NEWS претендентът за народен представител от партията на Слави Трифонов Милен Керемедчиев.

-->

„ Като специалист, подкрепям работата на сътрудниците, посещавайки страната. Виждам, че има огромна разлика в настроенията на хората из България и на тези в София. Смятам, че в страната позитивизмът е доста по-голям. Обиколките дават възприятие за вяра. В столицата има да се свърши доста работа ”, уточни той.

Наблюдавайки подредбата на силите, Керемедчиев счита, че по-скоро ще има „ коалиция на отвратените ”, в сравнение с „ искащите ”. „ Много зависи по какъв начин ще се образува идващият парламент - кои партии ще участват в него ”, добави претендентът за народен представител.

Керемедчиев счита, че мненията на ГЕРБ за евроатлантическа коалиция в 48-ото Народно заседание са с чел събиране на повече гласове. „ Новият парламент ще даде една опция да се направи държавно управление. Това по-скоро ще стане със скърцане на зъби и нерви ”, е неговото мнение.

Относно социологическите изследвания, Керемедчиев има вяра, че „ ИТН ” има опция да покаже по-добри резултати на вота. „ Подкрепата отвън България също беше забележителна на последните избори, най-много към Има Такъв Народ. Смятам, че ще сме с двоен резултат на този, който ни дават организациите ”, сподели още той.

Във връзка с тавана на цените като мярка в стопанската система, кандидат-депутатът счита, че това е „ слагане на капак върху вряща тенджера ”. „ Този таван би сработил за доста малко време. Разликата сред потреблението и доставната цена би трябвало да бъде поета от някого. Това значи или да се вадят пари от бюджета за бизнесите, или тази разлика да се компенсира от страната ”, добави Керемедчиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР