Шансовете Демократична България да подкрепи предложения от Има такъв народ

...
Шансовете Демократична България да подкрепи предложения от Има такъв народ
Коментари Харесай

Демократична България с 50% подкрепа. Защо?

Шансовете " Демократична България " да поддържа оферти от " ИТН " кабинет са не повече от 50%. Това разгласи депутатът от Демократична България Владислав Панев след срещата на обединяването с управлението на " ИТН " и кандидат-премиера Пламен Николов. На нея Има Такъв Народ показа състава и структурата на кабинета, който предлага.

„ Не мисля, че сме отравяли някакви томахавки, с цел да ги заравяме. Ние сме с цялото желание да се отнесем съществено към този въпрос, и в случай че имаме задоволително причини, ще подкрепим държавното управление. Не мисля, че възможностите за това са повече от 50%. Все още има тематики за доизчистване от обсъжданите на срещите на работните групи ”, изясни Панев.

„ Ще обсъдим всички плюсове и минуси. Доколкото виждам, имената към този момент са изтекли в медиите. Но не бих желал да ги разясня. Тепърва ще обсъдим в парламентарната група дали ще подкрепим прокетокабинета на Има Такъв Народ или не ”, сподели още Владислав Панев.

От Демократична България са поискали Има Такъв Народ да показват документ, който да потвъждава каква ще бъде управническата им стратегия. За коалиция сред двете партии не е говорено.

Днес ще бъде съвещанието на парламентарната група, само че следва и съвещание на органите на трите политическа партии, част от " Демократична България ", сподели още Панев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР