Шансовете да подкрепим БСП не са много големи. Много малки

...
Шансовете да подкрепим БСП не са много големи. Много малки
Коментари Харесай

Тома Биков сложи точката, направи тежко разкритие за БСП и третия мандат: Ако не се разберем…

„ Шансовете да подкрепим Българска социалистическа партия не са доста огромни. Много дребни са възможностите. “ Това съобщи пред БНР Тома Биков, заместник-председател на ПГ на ГЕРБ-СДС. “Ако форматът е лидерски, господин Борисов е нашият водач. Не би имал проблеми да взе участие във всевъзможни формати. Това са въпроси по формата, не толкоз по наличието – значителното е там “, сподели Биков. По думите му „ би трябвало двустранните срещи да минат на назад във времето “.

„ Би трябвало да има структура, която да бъде построена стабилно и да е ясно, че по стратегически въпроси, които са в положение да съборят държавното управление, нямаме разлики “, означи Тома Биков. Според него за Политическа партия не би било огромен проблем да създадат държавно управление с Българска социалистическа партия, защото са били съдружни сътрудници допреди няколко месеца. “Ако не можем да се разберем за бюджета, няма по какъв начин да създадем каквото и да било “, уточни още той, като очерта разликите сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия по основни въпроси.

Според него в Народното събрание се е оформило болшинство по стратегическите въпроси, само че Българска социалистическа партия е била първата партия, която се е разграничила от консенсуса за еврозоната.

„ Ако Демократична България бяха взели мандата, щеше по стратегически въпроси да се очертае едно болшинство “, счита заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

„ NEXO e престъпен проблем, който, за жалост, има досег с политиката в България. Със сигурност щеше да се отрази на процеса на образуване на държавно управление “, разяснява Тома Биков в предаването „ Преди всички “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР