Шансът да родиш абсолютно идентични тризнаци по естествен начин е

...
Шансът да родиш абсолютно идентични тризнаци по естествен начин е
Коментари Харесай

Жена родила абсолютно еднакви тризнаци, които сама не различава

Шансът да родиш безусловно идентични тризнаци по натурален метод е доста дребен, само че 26-годишната британка Кейти Кроу имала шанс.

Кейти и брачният партньор й разбрали, че ще си имат три дечица на 12-та седмица. Но никой не предполагал какъв брой ще си наподобяват тези деца…

 идентични-тризнаци

По принцип, тризнаците са от две оплодени яйцеклетки. След зачеването едната яйцеклетка продължава да пораства, а другата се разделя на 2 елементи и се получават близнаци. В резултат от това държание на яйцеклетката децата не си наподобяват изключително.

Но пък Кети родила изцяло идентични деца. Тези тризнаци носят името монозиготни, тъй като по време на зачеването се получава единствено една оплодена яйцеклетка и след това тя се разделя на три елементи.

 майка-с-тризнаци

На 9 февруари на бял свят се появили Томи, Джошуа и Еди. Но не всичко било по конец, тъй като се наложило бебетата да имат етикети с имена, защото въобще не се различавали едно от друго.

 тризнаци

„ Когато разбрах, че съм бременна с тризнаци, си помислих: „ Нямаме огромен дом и седемместна кола “, само че баба ми сподели: „ Всичко това не се е случило инцидентно “. И тя беше права, момчетата са просто зашеметяващи “ – споделя младата майка.

Освен това съпрузите имат и още едно дете – 4-годишният Джейкъб.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР