Шансът да има правителство с първия мандат е 50%. Това,

...
Шансът да има правителство с първия мандат е 50%. Това,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Шансът за кабинет е 50%

Шансът да има държавно управление с първия мандат е 50%. Това, което се случи през последните две седмици, е нещо, което не сме виждали последните две години - да се завърне естественият звук в политиката. Коментара направи пред бТВ шефката на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

„ Лидерски диалог би трябвало да роди обща платформа и тогава, в случай че дружно споделим тази отговорност и участваме дружно в това да изтеглим страната си от това тресавище, да има и съвместен надзор “, изясни Атанасова във връзка опцията да се сформира кабинет с първия мандат и в отговор на въпрос може ли това да се случи с поддръжката на " Продължаваме промяната-Демократична България ".
-->
Тя добави, че не могат да имат доверие до дъно на вторите поради ареста на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, само че желаят естествен политически разговор.

" Даже диалогът, за жалост, не е за това по какъв начин ще работим дружно в споделена отговорност и съвместен надзор. Естествено е, че сред нас не може да има доверие - отново дублирам те арестуваха нашия водач, опозиционния водач в оня миг. Как да имаме доверие, само че ние никога не споделяме или неприятно, или по-лошо. Нека да се успокоим да забравим егото си. Хората, които гласоподават за нас и за всяка друга партия в българския парламент, са хора, които желаят постоянно държавно управление, желаят сигурност, непоклатимост ", сподели още Атанасова.

Тя изясни, че се надява октомври да пристигна със устойчиво държавно управление и всички да се приготвят умерено за локалните избори.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР