Шампионката по кану Станилия, която изглеждаше най-спокойния и хладнокръвен играч

...
Шампионката по кану Станилия, която изглеждаше най-спокойния и хладнокръвен играч
Коментари Харесай

Бесове в „Сървайвър“! Шампионката Станилия загуби контрол, изпусна си нервите: Ние отбор ли сме?

Шампионката по кану Станилия, която изглеждаше най-спокойния и невъзмутим състезател в „ Сървайвър “, ненадейно изтрещя. Тя първо саботира играта на племето си „ Червени “, а по-късно се разкрещя грубо на своя отбор.
Спортистката изуми всички по време на тестване, в което трябваше да тегли, дружно със съотборничката си, фолкпевицата Татяна, представител на вражеския тим „ Сини “. Вместо да се хвърли в борбата, шампионката не помръдна от мястото си.
„ Дадох опция на Татяна да се изяви и си резервирах силите за идната игра “, изясни с тънка усмивка Станилия, въпреки за всички да беше ясно, че тя не понася нито фолкаджийката, нито нейната „ чалга “ коалиция в лицето на футболиста Благо, ММА боеца Жоро, спортиста Иван и гемолога Светльо. Самата каякарка пък е по-близка с артиста Тино и инфлуенсърката Мария, написа show.blitz.bg.
Поведението й взриви мъжете в племето „ Червени “. Светльо, който е брат на фолкпевеца Константин, упрекна Станилия, че не се държи спортсменски, а Жоро – че не играе отборно. „ Ние тим ли сме? Вие сте петима против нас, тримата! Дори да си счупя краката в борби на арената, отново ще бъда номинирана! “, разбесня се каякарката, овика омразните си съотборници и разгласи, че стопира да им приказва.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР