Шампионката от Откритото първенство на САЩ по тенис през 2021

...
Шампионката от Откритото първенство на САЩ по тенис през 2021
Коментари Харесай

Ема Радукано отказа участие на турнира в Хонконг

Шампионката от Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис през 2021 година Ема Ръдукану (Великобритания) отхвърли присъединяване в шампионата от сериите УТА 250 в Хонконг през идната седмица, заяви " Ройтерс ".

Бившата номер 10 в международната класация Ръдукану изясни, че към момента не е изцяло възобновена от травма на ходилото, поради която пропусна други четири надпревари от Азиатския тур в Пекин, Ухан, Нинбо и Гуанчжоу през последния месец.

" Съжалявам да го оповестя, само че няма да мога да вземам участие в Хонконг през идната седмица. Кракът ми се възвръща добре, само че се нуждая от още малко време, с цел да бъда изцяло подготвена за игра. Надявам се да се завърна и да се включа в този шампионат в бъдеще ", написа британката в обществената мрежа " Х ".

За последно тя игра в Сеул на 21 септември, когато получи контузията и беше принудена да се откаже по време на четвъртфиналния си мач против Даря Касаткина (Русия).

21-годишната Ръдукану е преследвана от физически проблеми след огромния си успех на " Флашинг Медоус " в Ню Йорк преди три години. Тя пропусна огромна част от предходния сезон поради интервенции на глезена и китката.

Британката, която сега е 55-а в света, се надява да бъде на линия за финалите на конкуренцията за " Били Джийн Къп ", импровизирано международно отборно състезание за дами, в което Англия ще срещне Германия в първия кръг на 15 ноември в испанския град Малага.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР