Шампионът Ювентус прекъсна серията си от три мача без победа

...
Шампионът Ювентус прекъсна серията си от три мача без победа
Коментари Харесай

Роналдо се завърна с 2 гола

Шампионът Ювентус прекъсна серията си от три мача без победа във всички шампионати с триумф с 4:1 като посетител над новака в Серия " А " Специя.
Два гола за " бианконерите " вкара португалецът Кристиано Роналдо, който се завърна след продължителна карантина поради ковид, а за домакините не игра българският нападател Андрей Гълъбинов, който към момента лекува контузия. Ювентус поведе още в 14-ата минута посредством Алваро Мората, а малко по-късно гол на испанеца бе анулиран поради засада. В 32-рата минута Томазо Побега изравни за Специя и по този начин завърши първото полувреме. През второто Ювентус имаше съществено превъзходство, което се изрази в нови три гола. В 56-ата минута в игра се появи Роналдо, който единствено три минути по-късно осъществя за 2:1 в интерес на гостите. Малко по-късно гол на Специя бе анулиран поради засада, а в 67-мата минута Адриен Рабио с прекрасен удар повиши на 3:1. Крайното 4:1 оформи Роналдо в 76-ата минута от дузпа.

С успеха Ювентус събра 12 точки и излезе на второ място в класирането зад водача Милан, който е с 16 точки. Специя е на 16-о място с 5 точки от 6 мача. В другото дерби Лацио завоюва с 4:3 при гостуването си на Торино.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР