Шампионът в тежка категория на WBO Джоузеф Паркър и неговият

...
Шампионът в тежка категория на WBO Джоузеф Паркър и неговият
Коментари Харесай

Промоутърът на Паркър: Ще се бием с Джошуа при подялба 60:40 в негова полза

Шампионът в тежка категория на WBO Джоузеф Паркър и неговият промоутър Дейвид Хигинс желаят повече от всичко да си уредят среща с първенеца на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа при започване на идната година. Има един проблем обаче, финансовата страна на нещата. Хигинс съобщи, че той и неговият клиент няма да одобряват остатъците от огромния къс, защото в интернет пространството се появиха клюки, че приходите от срещата ще бъдат разграничени 80:20 в интерес на Джошуа.

"Джошуа е прелестен - по тази причина ще направя предложение. Ще поддържа и ще промотирам борбата на всички места по света и Джошуа ще получи 60% от приходите, които тази среща генерира ", съобщи той.

"Отправната точка бе 50:50, само че като симптом на почитание бихме отстъпили малко. Заявявам обаче, че никога няма да се задоволим с някакви останки, това е засегнатост. В момента преговаряме. Трябва да бъдем обективни и рационални. Ако те ни третират като постоянни кандидати, това ни смъква цената. Ние не продаваме колана на Паркър. Ние отиваме, с цел да вземем коланите на Джошуа и би трябвало да ни бъде платено за отделеното време ", добави Хигинс.

"Абсолютен международен първенец не е имало от времето на Ленъкс Люис и в случай че Джошуа се бие с Паркър, това ще бъде стъпка в тази посока. Така че това не е постоянна доброволна отбрана за Джошуа ", приключи Хигинс.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР