Шампионът от Уимбълдън и бивш №1 в тениса Новак Джокович

...
Шампионът от Уимбълдън и бивш №1 в тениса Новак Джокович
Коментари Харесай

Окончателно: без Новак Джокович на US Open

Шампионът от " Уимбълдън " и някогашен №1 в тениса Новак Джокович няма да взе участие в Откритото състезание на Съединени американски щати.

Властите дефинитивно отхвърлиха да му дадат достъп, защото е неимунизиран против COVID-19. Така бе и през пролетта, когато сърбинът пропусна мастърсите в Калифорния и Флорида. 

Той не игра и на " Аустрелиън оупън " при започване на годината, когато влезе в Мелбърн, само че след правосъдни процедури бе отпратен. 

" За страдание няма да мога да пътувам до Ню Йорк този път за US Open. Благодаря на всички за известията, изпълнени c обич и поддръжка към мене. Късмет на всички играчи! Аз ще остана в добра форма и положителен дух и ще чакам нова опция да се състезавам още веднъж. Ще се забележим скоро, тенис свят! ", написа Джокович в Туитър.

Новак Джокович не бе и в схемата за жребия, който ще се тегли по-късно през днешния ден. Сърбинът ще загуби 1200 точки в ранглистата поради това, че няма да може да отбрани финала от предходната година, което в допълнение ще го смъкне надолу в подреждането. Тогава той загуби от Даниил Медведев.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР