Шампионът на Италия и победител в Шампионската лига за 2019

...
Шампионът на Италия и победител в Шампионската лига за 2019
Коментари Харесай

Лубе привлече опитен разпределител

Шампионът на Италия и победител в Шампионската лига за 2019 година Кучине Лубе (Чивитанова) притегли втори разпределител в състава си за новия сезон.

Днес Лубе показа 33-годишния Марко Фаласки. През миналия сезон Фаласки игра за отбора на Ема Вела (Сиена) в Серия А2. Разпределителят е играл в Серия А1 с отбора на Кастелана Гроте, а също така е играл за черногорския Будванска Ривиера и полските Трефъл (Гданск), Катовице и ЗАКСА.

„ Преговорите бяха лесни, тъй като ми се обади огромен тим като Лубе. Нямаше по какъв начин да кажа “не”. Казах, че ще напусна Сиена единствено при положение на нещо извънредно и мисля, че предлагането на Лубе е. След по-малко от 24 часа подписахме съглашението. Разговарях с Фефе Де Джорджи, с който се познавахме от преди. Наясно съм с ролята, която ще имам в тима, разполагаем съм да дам своя принос на терена, а и отвън него “, бяха първите думи на Марко Фаласки като волейболист на Лубе.

„ Нашата цел беше да намерим добър и умел разпределител, който знае по какъв начин да помогне на тима. Освен това той добре се познава с Фернандо Де Джорджи, с който са работили дружно в Полша. Определяме Марко Фаласки като съвършен състезател, тъй като той е италианец и би могъл да разреши в някои обстановки да се вършат серии от промени и при двойна промяна. Доволни сме, че успяхме да приключим тази договорка, която в действителност е първата ни покупка за новия сезон”, съобщи изпълнителният шеф на Лубе Джузепе Кормио.

Очаква се Марко Фаласки да е запаса в Лубе на аржентинския национал Лучано Де Чеко, който дойде в Чивитанова от Перуджа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР