Спонсорът на Левски Палмс бет“ обяви, че предприема промени, свързани

...
Спонсорът на Левски Палмс бет“ обяви, че предприема промени, свързани
Коментари Харесай

Спонсорът на Левски дава пари и опрощава дългове


Спонсорът на Левски „ Палмс бет “ разгласи, че подхваща промени, свързани с финансирането на футболния клуб. Собственикът на компанията Мило Борисов разгласи, че сумата по контракта с Левски се усилва двойно. Това е първа реакция на букмейкър след решението на Парламента за възбрана на рекламата за хазарт. Спонсорът на Левски не разгласи аргументите за решението си.

„ Работата ни през тези години наложи да създадем от наша страна обилни финансови вложения в полза на Левски, които в този момент опрощаваме и отписваме. Така ПФК Левски няма да дължи нищо по Договора за консултантски услуги към нас “, разяснява Борисов и добави: „ Искам да потвърдя, че нашето сдружение усилва повече от два пъти сумата по спонсорския контракт за оставащия период на действието му.

Левски имаше контракт, съгласно който 10% от всички доходи за клуба би трябвало да бъдат отчислявани в интерес на букмейкърската компания. Този контракт беше нападнат от някогашния треньор. Негативно за него се изрече и някогашният шеф Иво Ивков. И двамата сега са надалеч от клуба.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР