Шампионът на България по футбол - Лудогорец ще претърпи сериозни

...
Шампионът на България по футбол - Лудогорец ще претърпи сериозни
Коментари Харесай

Мащабна чистка в Лудогорец

Шампионът на България по футбол - Лудогорец ще претърпи съществени промени в състава си през зимната пауза. Очаква се клубът да се раздели с огромна част от актуалните си футболисти, написа " България през днешния ден ".

Това сигурно ще се случи, в случай че тимът не преодолее груповата фаза на шампионата Лига Европа, призна човек, непосредствен до управлението на разградския клуб през изданието.

Собственикът на " орлите " Кирил Домусчиев бил доста сърдит от представянето на отбора напоследък.

Най-дразнещо за босовете и почитателите е слабата и искрено отбранителна игра, която показват възпитаниците на треньора Димитър Димитров-Херо. При това освен в Европа, само че и във вътрешното състезание.

В последните си дуели от Първа лига " орлите " изгубиха от Верея и ЦСКА, а биха Левски в дербито на 14-ия кръг и слабака Витоша.

Без парите, които биха пристигнали от УЕФА за присъединяване в Лига Европа, бюджетът на Лудогорец няма да може да бъде запълнен, признава индивидът на " България през днешния ден " в клуба.

В същото време футболистите взимат големи за българските стандарти заплати и Домусчиеви ще би трябвало да извадят персонални средства, с цел да закърпят дупката, а това не им се нрави. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР