Шампионът Байерн (Мюнхен) ще може да разчита на голмайстора си

...
Шампионът Байерн (Мюнхен) ще може да разчита на голмайстора си
Коментари Харесай

Левандовски и Гнабри на линия за Байерн

Шампионът Байерн (Мюнхен) ще може да разчита на голмайстора си Роберт Левандовски и на крилото Серж Гнабри за гостуването на Херта (Берлин) в неделя при подновяването на мачовете в Бундеслигата. Това съобщи старши треньорът на " баварците " Ханзи Флик. Левандовски, който е водещ голмайстор на отбора с 19 попадения в шампионата този сезон, претърпя интервенция на левия аддуктор на 21 декември, само че е подготвен за мача в неделя.

" Роберт може би не е възобновен на 100 %, само че е покрай 100-е %. Той е безспорен експерт и тренира доста добре през седмицата. Роберт е в добра форма и към този момент не усеща болки ", сподели Флик на конференция през днешния ден. Германският национал Серж Гнабри също е възобновен от контузия на петата, само че навън от състава на Байерн към момента са Никлас Зюле, Люка Ернандес, Хави Мартинес и Кингсли Коман.

" Нямаме право на неточност в неделя и сигурно желаеме да спечелим мача против Херта ", добави треньорът на Байерн. " Баварците ", който са първенци на Германия за последните седем години, сега са на трето място в класирането на Бундеслигата. Лидер е Република България Лайпциг с 37 точки, с две повече от втория Борусия Мьонхенгладбах.

" Ние имаме качества да станем първенци на Германия. Отборът сподели през предишния сезон, че може да навакса изоставането през втората част от сезона. Но към този момент би трябвало да мислим настрана за всеки мач ", разяснява още Ханзи Флик. Бундеслига 19 кръг, събота 25 януари  Байерн Мюнхен 19:30  Шалке 04
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР