Шампанското е изпито, подаръците - подарени, вече смътно помним, че

...
Шампанското е изпито, подаръците - подарени, вече смътно помним, че
Коментари Харесай

10 практични съвета от Madame Coco за уютен дом през януари

Шампанското е изпито, подаръците - подарени, към този момент неясно помним, че допреди две седмици беше Коледа. Януари е тихият месец за рестарт, за начало на нови планове - време да останем повече вкъщи и да се порадваме на уют и топлота.

Аз съм Madame Cocо и през днешния ден ще ти опиша по какъв начин да усъвършенстваш дома си през този първи месец от годината. Използвам случая да ти споделя, че моята Нова година стартира с нов уебсайт – , а в него през целия януари, при довеждане докрай на поръчка, печелиш 20% отстъпка!

1. Време е за метаморфоза и избавяне от всичко остаряло.
Започнете от кухнята. След цялото готвене към празниците тя сигурно има потребност от ободряване. Внесете ред в хладилника и шкафовете си – размразете, почистете, подредете. Пазете храната си свежа, като употребявате контейнерите на Madame Coco за предпазване. По този метод ще избегнете и смесването на миризми.

 Време е за метаморфоза и избавяне от всичко остаряло.

2. Внесете нещо колоритно в кухнята.
Помните ли по какъв начин по време на празниците си обещахте, че идната година ще извършите най-хубавата питка и баница с домашни кори. Започнете с дребни стъпки и розова точилка Madame Coco за въодушевление, с което да се упражнявате в точенето през цялата година. В последна сметка, един дом без точилка дом ли е?:)

 Подредете зимните облекла.

3. Подредете зимните облекла.
След празниците килерът и дрешниците са като след цунами и тазманийски демон взети дружно. Всичко е на всички места, а същинската зима към този момент е тук. Отделете време и устойчиво количество нерви и самообладание, с цел да се отървете от непотребните движимости и остарели сили. Органайзерите Madame Coco са с всевъзможни размери и материали и са подобаващи за всевъзможни движимости. ;)
 Подредете зимните облекла.

4. Започнете на чисто с нов комплект спално долни дрехи.
Каквото постелеш, на такова ще си легнеш. Спалните комплекти Madame Coco са във всевъзможни десени и размери. Припомнете си, че в случай че спите на сатенена възглавница, тя няма да остави линии и бръчки по лицето ви. А що се отнася до постелите, имайте поради тази сентенция през цялата година във всички ваши дейности и каузи.

 Започнете на чисто с нов комплект спално долни дрехи.

5. Освежете кътчето за игра на вашите деца.
Децата постоянно обичат да си измислят странни постройки, сътворени от чаршаф и още нещо, на което да го закачат, тъй че да си създадат самобитна дребна палатка. Направете я дружно - по този начин сигурно ще стане по красива. Сложете малко чердже, хвърлете няколко възглавници и Voila!
 Освежете кътчето за игра на вашите деца.

6. Пренаредете мебелите, с цел да се пренаредят и мислите ви.
Всяка къща има потребност от пресен лъх и разбъркване понякога - по този начин, че да се усетите по нов метод вкъщи си през зимните месеци. Акцентирайте меката мебел с топло одеяло Madame Coco в класическо каре и ослепителен цвят. Ще ви свърши чудесна работа в мързеливите неделни следобеди.

 Пренаредете мебелите, с цел да се пренаредят и мислите ви.

7. Дяволът е в детайлите.
Подредете библиотеките и етажерките - няма да повярвате какъв брой доста място ще се освободи. Внесете акценти, поставете предмети, отделете разнообразни кътове, аранжирайте фотоси. Комбинирайте разнообразни детайли Madame Coco от разнообразни материали, с цел да постигнете Бохо изискан.

 Дяволът е в детайлите.

8. Отделете време и пространство за вашите си ритуали.
Една дамска тоалетка може да бъде в действителност разбъркано място, по тази причина въведете ред и в този ъгъл. Сoртирайте бижутата в разнообразни кутии, съберете гримовете и поставете подобаващото Madame Coco огледало.

 Отделете време и пространство за вашите си ритуали.

9. Нека бъде светлина.
Светлината е от основно значение за уюта вкъщи. Никога не би трябвало да е прекомерно мощна и бяла, тъй като това основава възприятие за безчувственост. Бъдете магьосници и се научете да боравите с нея – дано има топла приглушена светлина в обособени ъгли по този начин, че да ги подчертае. За спомагателна романтика прибавете свещи и разнообразни свещници Madame Coco. Така ще сте готови овреме за деня на Св. Валентин.

 9. Нека бъде светлина.

10. Подгответе се за празника на любовта и виното.
Традиционно, 14-ти февруари у нас комбинира два празника и не бихме желали да загърбим нито един от тях. Защото представете си какво би била любовта без вино и виното без обич! Любовта и виното са неделими - хубаво е да са в обилие във всеки дом. А за всичко друго вкъщи ще се погрижи Madame Cocо!

 10. Подгответе се за празника на любовта и виното.

Продуктите на Madame Coco можете да намерите в магазините в Мол България и The Mall. Посетете Madame Coco България на и се възползвайте от онлайн пониженията ни.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР