Шакира посрещна първата си нова година сама, без любимия Жерар

...
Шакира посрещна първата си нова година сама, без любимия Жерар
Коментари Харесай

Шакира с вдъхновяващо и много откровено признание: Дори някой да ни е предал, трябва да продължим да вярваме на другите хора

Шакира посрещна първата си нова година сама, без обичания Жерар Пике. На Коледа певицата бе в компанията на синовете си на доста любопитно място - пустинята...

Тя показа няколко фотоси, под които написа умно обръщение. То гласи, че тези, които са били предадени, би трябвало да продължат да пазят вярата си.
                             

" Дори в случай че раните ни са към момента отворени през тази нова година, времето има ръце на добър хирург ", написа тя.

" Дори и някой да ни е предал, би трябвало да продължим да имаме вяра на другите хора. Когато се сблъскате с пренебрежение, помислете за своята стойност - вие сте значими. Защото има повече положителни хора, в сравнение с нечестни. Има повече хора с емпатия, в сравнение с безразлични. Тези, които си потеглят, са нищожно дребна част на фона, на тези, които остават до нас ". 

Изпълнителката показа още, че болката може да подтиква предстоящ триумф.
                             

" Нашите сълзи не са напразни, те напояват почвата, от която ще изникне бъдещето ни и ни вършат по-човечни, тъй че даже когато страдаме от сърдечна болежка, да продължим да обичаме ", написа в обявата.

Трикратната носителка на " Грами " и 35-годишният футболист, оповестиха раздялата си през юни, като написаха: " Съжаляваме да потвърдим, че се разделяме. Молим за почитание в този миг за положителното на нашите деца, които са наш оптимален приоритет ", написа Dir.bg.

 
                           

В изявление за " Elle " през септември, изпълнителката назова времето на раздялата с бащата на децата й " най-мрачните часове в живота ми ".

Шакира и Пике се срещнаха през 2010 година на снимачната площадка на музикалния видеоклип " Waka Waka (This Time for Africa) ". Те потвърдиха връзката си през 2011 година Тя роди първия им наследник Милан през 2013 година, а вторият им наследник Саша се появи през 2015 г.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР