Шакира отново нападна бившия си - Жерар Пике, и новата

...
Шакира отново нападна бившия си - Жерар Пике, и новата
Коментари Харесай

Шакира отново стресна Пике: втората песен, посветена на изневярата му обаче е далеч по-добра от първата

Шакира още веднъж атакува някогашния си - Жерар Пике, и новата му другарка Клара Чиа Марти. Направи го с новата си ария " TQG ".

Текстът гласи: " Вече не си добре пристигнал ", " Да те видя с новата ти ме нарани ", " Забравих какво изживяхме и това те обиди. Животът стана даже по-добър за мен. Ти към този момент не си добре пристигнал тук ", " Видях по какъв начин приятелката ти се пробва да притегли вниманието ми. Това даже не ме разгневява - хиля се, хиля се ", " Кажи на новата ти, че аз не се състезавам за мъжe ", " И в този момент ти искаш да се върнеш - допусках, че ще е по този начин. Харесваш фотосите ми ".

Певицата споделя, че се усеща по-добре и по-весела, откогато не е с Пике. Песента е колаборация с колумбийската звезда Каръл Джи.
                             

Прокрадва се изказванието, че Пике е правил опити да се върне в фамилията си...
 
                             

За раздялата сред Шакира и футболиста се разбра през юни предходната година. Появиха се клюки, че Жерар е изневерявал на изпълнителката със студентката по пиар Клара, която работи за неговата спортна компания.

Пике и 23-годишната хубавица към този момент не крият връзката си. Вече вървят дружно на събития, а футболистът показа и селфи с Клара в Instagram.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР