Шабла. Образувано е досъдебно производство за издирване на причините за

...
Шабла. Образувано е досъдебно производство за издирване на причините за
Коментари Харесай

Полк. Христо Тинев: Образувано е досъдебно производство за издирване на причините за авиокатастрофата в района на Шабла, работи се по всички възможни версии

Шабла. Образувано е досъдебно произвеждане за търсене на аргументите за авиокатастрофата в региона на Шабла, работи се по всички вероятни версии. Това сподели пред публицисти в Шабла полковник Христо Тинев – военно-окръжен прокурор на Военна окръжна прокуратура-Сливен, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Образувано е досъдебно произвеждане за търсене на аргументите за авиокатастрофата. Към момента се правят всички нужни процесуално-следствени дейности. Сформирани са екипи. Същевременно на място работят екип от военни прокурори, следователи, „ Военна полиция “. Колегите от Военно-окръжна прокуратура-Пловдив правят всички нужни процесуално-следствени дейности в авиобаза „ Граф Игнатиево “. Работи се по всички вероятни версии. Разпитват се очевидци, преглежда се нужната документи “, разяснява полк. Тинев. Той посочи, че по време на нощни учения е станал случаят с МиГ-29 на авиобаза „ Граф Игнатиево “. „ Всичко останало ще бъде в детайли изнесено малко по-късно следобяд на конференция “, увери той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР