Сглобката се роди с лъжа и управлява с лъжи. Да,

...
Сглобката се роди с лъжа и управлява с лъжи. Да,
Коментари Харесай

Нинова плюе срещу коелгите: Управляват ни некадърници и предатели на националния интерес. Оставка

Сглобката се роди с неистина и ръководи с неистини. Да, имат гласове в Народното събрание, само че нямат никакъв морал. Излъгаха гласоподавателите си, на които обещаваха да се „ изчегъртват “ взаимно, в полза на България. А се събраха в собствен персонален интерес. Това мнение изрази водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в позиция до медиите, изпратена от пресцентъра на партията.
Излъгаха, че ще трансформират Конституцията, за да има обективна правосъдна система. Промениха я, за да овладеят правосъдната система. За прикритие облякоха всичките си неистини в евроатлантизъм. Но тези хора са най-големите рушители на европейската ни вероятност и същина. Те са козируващи страхливци, които залагат ползите и бъдещето на страната.
Към никоя страна не са поставяни условия за Шенген, както към България. Изпълнили сме всички условия и заслужаваме всичко- пълноценно включване в Шенген. Без измислени разделяния – по въздух, по вода, само че без суша. Вместо това- нищо. Свидетели сме на следващата неистина на сглобката- били ни позволили отчасти. Да, но не. Никъде не са ни позволили, тъй като ни ръководят некадърници и предатели на националния интерес.
Външната политика е напълно в ръцете на ГЕРБ. Министърът на външните работа е техен, а ръководител на парламентарната комисия по външна политика е самият Бойко Борисов, който още веднъж се прави на съпротива самичък на себе си. Кой ще поеме отговорност за този неуспех? Ако е правилно, че са се съгласили на подхвърлени трохи против приемане на бежанци от Сирия и Афганистан, това е причина за незабавна оставка на държавното управление.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР