Сгъваемият Galaxy X, за който постоянно се говори в уебпространството,

...
Сгъваемият Galaxy X, за който постоянно се говори в уебпространството,
Коментари Харесай

Разкриха как ще изглежда сгъваемият Galaxy X

Сгъваемият Galaxy X, за който непрекъснато се приказва в уебпространството, може да има три екрана, оповестява Ubergizmo. Два от тях ще са ситуирани от вътрешната част на устройството, образувайки един панел в разгънато състояние. Третият ще е помощен и ще бъде от външната страна на телефона. С негова помощ потребителят ще може да преглежда наличието на входящи известия и да следи равнището на заряда без да отваря Galaxy X.
Намерението на Samsung да достави Galaxy X с два съществени екрана, образуващи един, може да свидетелства за това, че компанията се е отказала от концепцията за стартиране на еластичен смарт телефон. Въпреки реализацията на тази технология, явно ще са нужни още няколко години за рационализиране.

Това уведомление несъмнено ще разстрои част от почитателите на марката, които се надяваха на появяването на телефон с еластичен корпус.
Както бе обявено по-рано, Samsung Electronics може да показа във типа на Galaxy X модела Galaxy Note 8. Диагоналът на главния екран в разгънато положение ориентировъчно ще бъде 6,3 инча, а на външния екран – малко над 3 инча.
Пускането на Galaxy X, по думите на началник на мобилното поделение на Samsung, е планувано за края на 2018 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР