Сгъваемите смартфони са еднакво функционални и красиви – това е

...
Сгъваемите смартфони са еднакво функционални и красиви – това е
Коментари Харесай

Huawei Mate Xs 2 дебютира в A1 със стилен часовник

Сгъваемите смарт телефони са еднообразно функционални и красиви – това е главното обръщение, което носи новият Huawei Mate Xs 2. Устройството на китайския софтуерен колос към този момент се предлага от A1 в комплект с „ интелигентен “ часовник Huawei Watch GT 3.

Новата генерация на смарт телефоните със сгъващ се екран предлага ред нови функционалности и усъвършенствания по отношение на предходните модели.

Очаквано, най-голямо усещане прави True-Chroma дисплеят на Huawei Mate Xs 2. Когато се употребява като типичен смарт телефон, той е с диагонал от 6,5 инча, което го прави комфортен за работа в придвижване. При нужда от повече пространство за работливост или мултимедия, OLED панелът се разгъва до 7,8 инча и по този начин отстранява потребността от обособен таблет.

„ Сърцето “ на Huawei Mate Xs 2 е флагманският процесор Qualcomm Snapdragon 888 4G, който е смесен с 8 GB оперативна памет. Потребителският интерфейс е EMUI 12 с поддръжка на услугите от екосистемата на Huawei.

True-Chroma камерите на Huawei Mate Xs 2 са цялостен комплект – 50-мегапикселовата съществена е с лазерен автофокус, като към нея има ултраширокоъгълна и телефото обектив с оптична стабилизация. Селфитата пък са поверени на 10,7-мегапикселов модул.

Батерията е с размер от 4600 mAh, който поддържа 66-ватово бързо зареждане HUAWEI SuperCharge.

, ще получи като подарък мъжкия смарт часовник Huawei Watch GT 3 също в черен цвят. Към дамите е ориентирана.

Мъжките (46 мм) модели на Watch GT 3 са с 1,43-инчов AMOLED екран, а дамските (42 мм) са с по-компактен 1,32-инчов панел. Те поддържат голям брой функционалности, свързани както с дейния метод на живот, по този начин и с продуктивността в композиция със съвместимо устройство – като в това време не вършат компромис с дизайна.

Комплектът Huawei Mate Xs 2 и Huawei Watch GT 3 е в продажба онлайн на A1.bg на цена от 2 489,99 лева в брой или 118,99 лева на погашение с проект A1 ONE 34,99. Промоцията продължава до 19 август.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР