Сгъваемите смартфони предлагат някои иновативни технологии, но имат и доста

...
Сгъваемите смартфони предлагат някои иновативни технологии, но имат и доста
Коментари Харесай

Тестът за издръжливост на Samsung Galaxy Z Fold 5 показва изненадващи резултати

Сгъваемите смарт телефони оферират някои новаторски технологии, само че имат и много дефекти. Тези модели нормално са измежду най-скъпите мобилни устройства и също по този начин не са доста издръжливи.

Но до момента в който казусът с ценообразуването евентуално ще отнеме известно време, Samsung Galaxy Z Fold 5 опровергава това, че сгъваемите телефони не са издръжливи още в този момент.

Различен ли е Samsung Galaxy Z Fold 5?

В скорошно видео на JerryRigEverything, Galaxy Z Fold 5 от южнокорейския софтуерен колос получи позитивна оценка в теста за устойчивост.

Видеото демонстрира по какъв начин Зак подлага сгъваемия телефон на редица разнообразни проби за устойчивост. Това варира от тест за надраскване, тест за прегъване и тест за изгаряне. Galaxy Z Fold 5 оцеля при всички тези проби и съумя да работи обикновено в по-голямата част от времето.

Най-интересната част от видеото обаче беше пробата за прегъване. За да ревизира дали премиум устройството може да издържи на прегъване в противоположната посока, Зак огъна устройството, до момента в който е затворено и отворено. Това е пробата, който Гугъл Pixel Fold и Motorola Razr+ не устояха. Но Galaxy Z Fold 5 съумя да премине сполучливо.

Устройството не е счупено на никое място, няма пукнатини. С убеденост може да се каже, че този сгъваем телефон няма да ви разочарова. По думите на Зак, устройството оправдава всички негативни упования на потребителите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР