Сезоните се менят, трендовете също, но някои неща си остават

...
Сезоните се менят, трендовете също, но някои неща си остават
Коментари Харесай

11 basic неща, които всяко момиче трябва да има за лятото

Сезоните се менят, трендовете също, само че някои неща си остават основополагащи . Когато преди време бях луда на тематика capsule wardrobe, издирвах качествени и дълготрайни материи и типичен кройки.

Не е нужно обаче да ви влече към минимализма, с цел да имате в дрешника си –  5 съществени неща , които да създадат въпроса реторичен. За лятото има няколко неща, без които е мъчно да се мине в последно време. Стилни по доста изчистен (и бърз!) метод, тези трендове се задържаха и се трансфораха в basics.

Когато става въпрос за обувки, street стила в последните години е доминиран от белите Converse . Не се засилвайте обаче, в случай че не сте огромни почитатели, тъй като можете да си спестите пари и кахъри (като да си изцапате скъпите бели кецове в това дъждовно лято), в случай че заложите на друга класика, която още веднъж и още веднъж се връща на мода. Семплите бели гуменки постоянно ще са положително решение, без значение дали ще ги носим със скъсани дънки или с.
               
on Jul 3, 2017 at 3:08am PDT

 

И като стана дума за миди полите, те също, наподобява, ще се задържат. На какъвто и модел да се спрете –флорални принтове, модел вид " прегърни ме ", кормила – няма да сбъркате. Можете даже да извършите сатенената миди пола да наподобява casual, като я съчетаете с кецове и тениска.

Друг ретро тренд, който е must have за лятото, са роклите с копчета начело. Дали ще имат възел, дали ще са на райета, нормално са с дължина до прасеца и ще ги познаете по 60s vibes, които носят. Вижте в галерията ни какво още е essential за лятото!

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР