Сезонът още не е започнал, а футболните фенове вече могат

...
Сезонът още не е започнал, а футболните фенове вече могат
Коментари Харесай

Дербита Реал Мадрид – Барселона и Арсенал – Челси и финалът на Лигата на нациите пряко по MAX Sport през уикен


Сезонът още не е почнал, а футболните почитатели към този момент могат да се насладят на едно от най-големите футболни дербита в света Реал Мадрид – Барселона. Двата гранда на испанския футбол ще се изправят един против различен в другарски мач в Съединени американски щати. Двубоят е в ранните часове на неделния ден – от 06:00 ч., и ще бъде излъчен директно по.

Въпреки огромното съревнование сред Реал и Барса, това надалеч няма да бъде първият другарски мач, който ще изиграят те между тях. До момента двата отбора са изиграли общо 33 демонстративни или другарски срещи, като първата е през далечната 1906 година, а последната е през 2017 година Мнозинството от тези мачове обаче са изиграни още в ранните години на съперничеството на двата отбора и до първата половина на 20-и век. От 1968-а до 1982 година, да вземем за пример, те нямат нито един другарски дуел между тях, както и по-късно за интервала сред 1991 и 2017-а, като последният им сходен мач бе още веднъж в Съединени американски щати. Като цяло каталунците имат голямо преимущество в другарските срещи с огромния противник и от общо 33 мача те са спечелили 19, 10 са приключили наедно, а успехите за мадридчани са едвам 4.

Двубоят сред Реал Мадрид и Барселона е част от Soccer Champions Tour 2022 и ще се играе в Лас Вегас. Част от Soccer Champions Tour са още 3 тима – италианският Ювентус и двата най-титулувани мексикански тима Клуб Америка и Чивас Гуадалахара. Началото на тура ще дадат Ювентус и Гуадалахара, като техният дуел е на 23 юли, от 06:00 ч., също по MAX Sport 3.

Предсезонната подготовка на огромните тимове в Съединени американски щати ще предложи още едно огромно дерби - Арсенал - Челси. Двата лондонски отбора към този момент изиграха няколко мача оттатък Океана, а в този момент за край излизат един против различен в конфликт за „ Флорида къп “ в Орландо. Сините изиграха две срещи, като в Лас Вегас победиха с 2:1 мексиканския Америка, а по-късно отстъпиха на локалния Шарлът след 1:1 в постоянното време и 3:5 след дузпи. Артилеристите пък се изправиха против Орландо Сити и завоюваха с 3:1. Сега Арсенал и Челси се изправят в мач за трофей, а дуелът им е в ранните часове на неделя заран, директно преди Ел Класико – от 03:00 ч. на 24 юли, също по MAX Sport 3.

Програмата на MAX Sport в края на седмицата ще предложи и още един любопитен другарски дуел. В него Интер ще изиграе втори следващ мач против френски отбор. След като „ нерадзурите “ направиха 2:2 с Монако, в този момент ще пътуват до Ланс, където ще се изправят против локалния отбор. Двубоят Ланс – Интер е в събота, 23 юли, от 19:30 ч., и ще бъде излъчен по MAX Sport 2.

Освен футбол, с присъединяване на някои от най-големите огромните европейски грандове, през уикенда MAX Sport ще зарадва и почитателите на волейбола с полуфиналите и финала при мъжете на най-комерсиалния шампионат – Лигата на нациите. До тях доближиха Полша, Съединени американски щати, Франция и Италия. Финалният стадий на конкуренцията се организира в Болоня и към този момент стартира с четвъртфиналите. В тях Съединени американски щати първо детронира миналогодишния първенец Бразилия с триумф с 3:1, а по-късно домакините от Италия завоюваха с 3:1 против Нидерландия. В петъчните дуели Франция съкруши с 3:0 Япония, а Полша стигна до изстрадал триумф с 3:2 против Иран.

На полуфиналите се изправят Полша против Съединени американски щати и Италия против Съединени американски щати. Тези два мача са в събота, като ще се изиграят надлежно от 19:00 ч. и 22:00 ч. на 23 юли. Победителите от двете срещи ще се изправят на огромния край на 24 юли. Неделната волейболна стратегия ще стартира с мача за 3-тото място от 19:00 ч., а финалът е от 22:00 ч. Полуфиналите, мачът за 3-тото място и финалът на Лигата на нациите при мъжете ще бъдат излъчени директно по MAX Sport 3.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР